Foto af Evani Vilhelm Lorentzen og familie. Udlånt af familien. © All rights reserved

Find dine rødder!

Har du slægtninge, der har boet i København mellem 1890 og 1923? Så har du gode muligheder for at finde dem i Politiets registerblade. For på den tid fungerede politiet som vore dages Folkeregister. Derfor kan du i registerbladene finde oplysninger om, hvor og hvornår dine københavnske slægtninge er født, hvad de har levet af, hvor de har boet – og måske andet. Prøv selv!

 

Søg i databasen

 

More Info

Brugerdag på Københavns Stadsarkiv

 

Fredag den 11. november kl. 10-16 i Hovedkassen - Rådhuset.

 

Kildetaster udsnit

Vi inviterer alle arkivets brugere, indtastere, superbrugere og andre interesserede til at komme og høre om de nyeste tiltag på arkivet. 

 

Vær med til den officielle åbning af Kildetasteren, det nye system til at indtaste arkivmateriale, hvor vi starter med at taste begravelsesprotokoller. Vi skal også høre om Københavns kirkegårde igennem tiden. Og vi vil fortælle om status for Politiets registerblade og andre projekter. 

 

Man kan også få en snak med repræsentanter fra de slægtshistoriske foreninger: SSF, Samfundet og DIS, som har spændende bøger og informationsmaterialer med. 

 

Vi slutter af med afskedsreception kl. 15-16 for Dave og Charlene Ottley fra FamilySearch, som i halvandet år møjsommeligt har affotograferet et utal af protokoller og folkeregisterkort.

Vi byder på både frokost og kaffe.

 

Tilmelding: Klik her!

 

De begrænsede pladser tildeler vi efter først-til mølle-princippet.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Mange hilsner fra os på Københavns Stadsarkiv

 

 

Dave og Charlene ved deres arbejdsstation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder

lukket-for-brugeroprettelserKære interesserede bruger Vi har lukket for brugeroprettelser på Politiets registerblade, fordi det indtastningsarbejde, der er tilbage kun er for...
brugerdag-2016Brugerdag på Københavns Stadsarkiv   Fredag den 11. november kl. 10-16 i Hovedkassen - Rådhuset.   Vi inviterer alle arkivets brugere,...

 

 

Seneste nyt fra forum

Hvem er på?

Vi har 677 gæster og 3 medlemmer online

footer-logo

Københavns Stadsarkiv

Københavns Rådhus, 1599 Kbh.V
Tlf: 33 66 23 70  |  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   |  facebook