Foto af Evani Vilhelm Lorentzen og familie. Udlånt af familien. © All rights reserved

Find dine rødder!

Har du slægtninge, der har boet i København mellem 1890 og 1923? Så har du gode muligheder for at finde dem i Politiets registerblade. For på den tid fungerede politiet som vore dages Folkeregister. Derfor kan du i registerbladene finde oplysninger om, hvor og hvornår dine københavnske slægtninge er født, hvad de har levet af, hvor de har boet – og måske andet. Prøv selv!

 

Søg i databasen

 

More Info

Adgang til Politiets registerblade

Siden politietsregisterblade.dk har været udsat for hacking. Sitet er renset, men der kan stadig komme advarsler når du søger sitet frem i Google.

Hacking
En del brugere oplevede uønskede pop-up-vinduer med reklamer, når de besøgte sitet politietsregisterblade.dk. Det skyldes at sitet har været hacket.

Vi har af flere omgange bekæmpet disse reklamer og nu er de fjernet. Du møder også stadig advarsler, hvis du søger efter politiets registerblade i Google.

De indtastede data, som frivillige har arbejdet på i mange år, er helt uberørt af hackingen. Københavns Stadsarkivs øvrige sites som fx kbharkiv.dk er heller ikke berørt.

 

Vi beklager de gener og den utryghed hackingen har skabt for vores brugere.

Nyheder

prov-den-nye-sogningPrøv den nye søgning En ny søgefunktion på Københavns Stadsarkivs hjemmeside gør det muligt at søge en person i Politiets registerblade og de...
adgang-til-politiets-registerbladeAdgang til Politiets registerblade Siden politietsregisterblade.dk har været udsat for hacking. Sitet er renset, men der kan stadig komme advarsler når...

 

 

Seneste nyt fra forum

Hvem er på?

Vi har 1131 gæster og 4 medlemmer online

footer-logo

Københavns Stadsarkiv

Københavns Rådhus, 1599 Kbh.V
Tlf: 33 66 23 70  |  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  |  facebook